ktk Napisano 1 lutego Napisano 1 lutego Witam mam pytanie odnośnie soundbarow zastanawiam się nad Soundbar LG S40TR Czarny 4.1-kanałowy a Soundbar SAMSUNG HW-B750D EN czy też ktos jest w stanie polecić jakiś lepszy w podobnej cenie bo się kompletnie nie znam. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 lutego Napisano 1 lutego 12 minut temu, ktk napisał: bo się kompletnie nie znam. My też A może jakieś stereo ? Czy kino 5.1 ? No dobra , zaczekaj , może ktoś coś doradzi. Odpisz, cytując
Sundin997 Napisano 1 lutego Napisano 1 lutego (edytowany) 2 godziny temu, tomek4446 napisał: My też A może jakieś stereo ? Czy kino 5.1 ? No dobra , zaczekaj , może ktoś coś doradzi. Dobre:) Jak już to coś z fizycznymi głośnikami sorround,czyli bardziej ten LG,samsung ich nie ma więc nie liczy na efekty przestrzenne w kinie,a odbicia to iluzja.Mam soundbar Denona bez sorroundów i po jego zakupie nie mogłem dojść przez jakiś czas jak tam się włącza Dolby digital,jak się później okazało to już dawno grało taki był efekt:).Patrz również na subwoofer ,czym większa skrzynka a w niej głośnik tym teoretycznie lepiej. 19 minut temu, Sundin997 napisał: Jak masz mało miejsca to możesz się rozejrzeć za używanym zestawem bose 321,tam jest porządny subwoofer a efekt przestrzenny też jest niezły.Gorzej trochę z wyjściami/wejściami,nie pamiętam czy tam już było HDMI. 19 minut temu, Sundin997 napisał: Edytowano 1 lutego przez Sundin997 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 3 lutego Napisano 3 lutego Soundbar nie. Denon S670 + Cantom Movie albo inny Magnat Cinema 5.1 Albo Wiim amp / Loxije A30 + KEF Q 350 Odpisz, cytując
Piki88 Napisano 10 marca Napisano 10 marca Dnia 1.02.2025 o 22:21, ktk napisał: Witam mam pytanie odnośnie soundbarow zastanawiam się nad Soundbar LG S40TR Czarny 4.1-kanałowy a Soundbar SAMSUNG HW-B750D EN czy też ktos jest w stanie polecić jakiś lepszy w podobnej cenie bo się kompletnie nie znam. LG S40TR daje fajny dźwięk, a Samsung HW-B750D ma lepszy bas i przestrzenny dźwięk. Jak chcesz coś w tej samej cenie, to możesz też zerknąć na Yamaha YAS-209 solidny wybór 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts