Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam mam pytanie odnośnie soundbarow zastanawiam się nad Soundbar LG S40TR Czarny 4.1-kanałowy a Soundbar SAMSUNG HW-B750D EN czy też ktos jest w stanie polecić jakiś lepszy w podobnej cenie bo się kompletnie nie znam. 

Napisano (edytowany)
2 godziny temu, tomek4446 napisał:

My też :) 

A może jakieś stereo ? Czy kino 5.1 ?

No dobra , zaczekaj , może ktoś coś doradzi.

Dobre:)

Jak już to coś z fizycznymi głośnikami sorround,czyli bardziej ten LG,samsung ich nie ma więc nie liczy na efekty przestrzenne w kinie,a odbicia to iluzja.Mam soundbar Denona bez sorroundów i po jego zakupie nie mogłem dojść przez jakiś czas jak tam się włącza Dolby digital,jak się później okazało to już dawno grało taki był efekt:).Patrz również na subwoofer ,czym większa skrzynka a w niej głośnik tym teoretycznie lepiej.

19 minut temu, Sundin997 napisał:

Jak masz mało miejsca to możesz się rozejrzeć za używanym zestawem bose 321,tam jest porządny subwoofer a efekt przestrzenny też jest niezły.Gorzej trochę z wyjściami/wejściami,nie pamiętam czy tam już było HDMI.

19 minut temu, Sundin997 napisał:

Edytowano przez Sundin997
  • 1 month later...
Napisano
Dnia 1.02.2025 o 22:21, ktk napisał:

Witam mam pytanie odnośnie soundbarow zastanawiam się nad Soundbar LG S40TR Czarny 4.1-kanałowy a Soundbar SAMSUNG HW-B750D EN czy też ktos jest w stanie polecić jakiś lepszy w podobnej cenie bo się kompletnie nie znam. 

LG S40TR daje fajny dźwięk, a Samsung HW-B750D ma lepszy bas i przestrzenny dźwięk. Jak chcesz coś w tej samej cenie, to możesz też zerknąć na Yamaha YAS-209 solidny wybór