Skocz do zawartości

Stereo do 4k PLN do salonu ~24 m3 60% muzyka /40% film

Patryyk.b b

Recommended Posts

Nie widzę powodu dla którego miałbyś celować w Yamahę RX-A4A do stereo. Chyba, że planujesz rozbudować system do kina. Poza tym HDMI Arc znajdziesz również w Denonie DRA-900H oraz Onkyo TX-NR8470. Z konstrukcji, które podałeś Oberony 3 cechuje najfajniejsze połączenie brzmienia detalicznego i ciepłego. 

22 minuty temu, Salon Planeta Dźwięku napisał:

Nie widzę powodu dla którego miałbyś celować w Yamahę RX-A4A do stereo. Chyba, że planujesz rozbudować system do kina. Poza tym HDMI Arc znajdziesz również w Denonie DRA-900H oraz Onkyo TX-NR8470. Z konstrukcji, które podałeś Oberony 3 cechuje najfajniejsze połączenie brzmienia detalicznego i ciepłego. 

Denon zagra lepiej niż Wiim? Znajomy właśnie mi dał znać, że ma swoje dali zensor 7 na zbyciu. Pytanie czy wspomniane wzmacniacze dobrze z nimi zagrają?

43 minuty temu, Patryyk.b b napisał:

Denon zagra lepiej niż Wiim? Znajomy właśnie mi dał znać, że ma swoje dali zensor 7 na zbyciu. Pytanie czy wspomniane wzmacniacze dobrze z nimi zagrają?

Według mnie z większą werwą i kopnięciem choć charakterystyka będzie nieco inna. Nie da się ukryć, że Denon gra dosyć rozrywkowo, ale jeśli lubisz takie granie to będziesz zadowolony.

Znaczna większość ciekawych opcji się już pojawiła i niezbyt mam co dopisać :D Więc tylko napiszę, że zapraszam na odsłuchy i do nas — znaczna większość w/w opcji jest w naszym salonie :) Dorzucę też film, gdzie omawiamy kilka par kolumn :) 

Dnia 3.02.2025 o 12:09, Patryyk.b b napisał:

Denon zagra lepiej niż Wiim

nie :( Natomiast zagra z niektórymi kolumnami ciekawiej. 

Dnia 3.02.2025 o 12:09, Patryyk.b b napisał:

Znajomy właśnie mi dał znać, że ma swoje dali zensor 7 na zbyciu. Pytanie czy wspomniane wzmacniacze dobrze z nimi zagrają?

Denon nie, ale Wiim tak.