johnybravo Napisano 5 lutego Udostępnij Napisano 5 lutego Czołem, pytanie laika jak w temacie - szukam słuchawek wokółusznych (wygoda + mam dość duże uszy). Zależy mi najbardziej na brzmieniu i wygodzie, dlatego bajery takie jak bluetooth czy ANC są dla mnie zbędne. Używane będą w domu podczas pracy czyli w warunkach stosunkowo małego hałasu tła, głównie do muzyki + spotkania. Źródłem będzie czasami PC z zewnętrzną kartą dźwiękową ASUS Xonar U3, ale czasami też MacBooki Air/Pro - które mają niestety tylko USB-C i jack 3.5 w związku z czym do nich Xonara nie podłączę. (Abstrahując od tego, że ten Xonar U3 to też jakiś leciwy i tani sprzęcik jednak różnica między nim a zintegrowanym Realtekiem w PC zauważalna) Więc teraz pytanie - jest szansa znaleźć słuchawki które jakoś z MacBookiem zagrają czy może jednak kupić nawet jakiś podstawowy wzmacniacz słuchawkowy na USB-C? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 5 lutego Udostępnij Napisano 5 lutego Cześć Ogółem, Macbooki mają dość niezłe karty dźwiękowe i spokojnie sobie poradzą z wieloma modelami. Na pewno spróbowałbym z Meze 99 Neo, które są bardzo wygodne, ale i bardzo basowe. Jedni lubią, inni nie Niewątpliwym plusem jest to, że grają ze wszystkiego. Warto też posłuchać Hifimanów Sundara, to dużo bardziej techniczne i otwarte granie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnybravo Napisano 16 lutego Autor Udostępnij Napisano 16 lutego Dzięki za podpowiedź, kupiłem u was Meze 99 Neo i póki co jestem bardzo zadowolony 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano Poniedziałek o 09:27 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 09:27 Niech służą Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr8127 Napisano Poniedziałek o 19:49 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:49 Cześć! A co polecilibyście do 300 zł, szukam słuchawek bezprzewodowych nausznych o dobrym brzmieniu i rozsądnej cenie. Oglądałem słuchawki od firmy Soundcore, posiada ktoś i może doradzić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Wtorek o 21:10 Udostępnij Napisano Wtorek o 21:10 Dnia 17.02.2025 o 20:49, piotr8127 napisał: Cześć! A co polecilibyście do 300 zł, szukam słuchawek bezprzewodowych nausznych o dobrym brzmieniu i rozsądnej cenie. Oglądałem słuchawki od firmy Soundcore, posiada ktoś i może doradzić? Witaj, Obowiązkowo! Audio Technica M20XBT - dawno nie było tak udanego produktu poniżej 300 zł https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-bezprzewodowe/sluchawki-audio-technica-ath-m20xbt.html 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ozzy666 Napisano Czwartek o 11:58 Udostępnij Napisano Czwartek o 11:58 @Top Hi-Fi & Video Design Popieram w 100% moje ulubione słuchawki, do 300 zł najlepsze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Czwartek o 15:53 Udostępnij Napisano Czwartek o 15:53 3 godziny temu, Ozzy666 napisał: @Top Hi-Fi & Video Design Popieram w 100% moje ulubione słuchawki, do 300 zł najlepsze. Miło nam Wrzuciliśmy teraz do oferty słuchawki z segmentu PRO, -od Audio Technica. W przyszłości zapraszamy na odsłuchy: -M20X ,M30X ,M40X, M50X, M60X, M70X Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ozzy666 Napisano Czwartek o 15:58 Udostępnij Napisano Czwartek o 15:58 @Top Hi-Fi & Video Design ATH-M50xBT2 również mam 😉 zakupione w sobotę w waszym salonie 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Czwartek o 16:14 Udostępnij Napisano Czwartek o 16:14 (edytowany) Jak chcesz online, to pisz priv damy Ci "kodzik" Edytowano Czwartek o 16:47 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma sensu cytować go w całości... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ozzy666 Napisano Czwartek o 16:26 Udostępnij Napisano Czwartek o 16:26 @Top Hi-Fi & Video Design Nie, dzięki. Póki co nie planuję żadnych zakupów z kategorii audio. Ale dziękuję i zapamiętam 😉 Pomyślcie o poszerzeniu swojego asortymentu o nauszniki do słuchawek ATH. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Czwartek o 16:27 Udostępnij Napisano Czwartek o 16:27 (edytowany) Ok, pomyślimy Edytowano Czwartek o 16:46 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma sensu cytować go w całości... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts