Krzychu Ambrozuk Napisano 7 lutego Udostępnij Napisano 7 lutego Mam zestaw kina domowego Yamaha RX-V365. Czy wymiana kolumn przednich na jakieś lepsze pomoże w odsłuchu muzyki (szczególnie metal wchodzi w grę). Teraz basy są bardzo płaskie (może to już wiek zrobił swoje, zestaw ma 13 lat). Przy oglądaniu filmów jest ok ale przy słuchaniu muzyki już słabo (szczególnie basy są słabe, wysokie tony są ok). Wiem, że to kino domowe i nie mogę się spodziewać szału, ale może jednak zmiana kolumn na inne coś da. Z góry dzięki za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 7 lutego Udostępnij Napisano 7 lutego Cześć Jakie kolumny masz obecnie i w jakim budżecie poszukujesz nowych? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu Ambrozuk Napisano 7 lutego Autor Udostępnij Napisano 7 lutego Przed chwilą, Q21 napisał: Cześć Jakie kolumny masz obecnie i w jakim budżecie poszukujesz nowych? Yamaha (były dołączone do zestawu dwu drożne (80W chyba N71), budżet do 1500 pln Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 8 lutego Udostępnij Napisano 8 lutego To tak. bo te kolumny grają wyjątkowo kartonowo. To chyba N51? Nawet do tego niskiego modelu amplitunera Klipsch F1 albo F2 i już będzie znacznie, znacznie lepiej. UŻYWANE! Żadne nowe! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts