Skocz do zawartości

Wiim i Amazon Music

Aranda

Recommended Posts

Witam. Mam pytanko w kwestii współpracy WiiMa z aplikacja Amazon Music.
Odtwarzam muzykę z Amazon Music unlimited za pomoca aplikacji WiiM. Wszystko idzie normalnie. Wyszukanie. odsłuch itp.
Problem pojawia się kiedy chcę dodać np utwór, album do ulubionych , stworzyć jakąś playlistę itp. Nic nie da się zrobić. Na żadnym etapie nie ma możliwości dodania do ulubionych, stworzenia folderu z playlistą itp. Tylko wyszukujesz i odtwarzasz. A miałem wcześniej Tidala i nie było z tym problemu. Z poziomu aplikacji WiiM wyszukiwałem, odsłuchiwałem, zapisywałem, dodawałem. Wszystko co chciałem. 
W Amazonie działa to tak że w ichnej aplikacji Amazon Music, jak wyszukam i dodam to potem następuje jakaś synchronizacja i widzę to w aplikacji WiiM. 
Innej możliwości nie ma żeby towrzyć bibiliotekę utworów czy albumów za pomoca aplikacji Wiim. 
Czy ja cos źle robię? Czegoś nie widzę? 

Nie wiem jak jest z Amazon Music, bo ja używam Qobuza i Tidala.

O co mi chodzi - gdy chcę coś na nich zrobić, czyli dodać do ulubionych, dodać lub usunąć do playlisty czy zmienić kolejność na playliście to wszystko to robię na ich aplikacjach ,na swoim laptopie.

Gdy chcę wyszukać jakiegoś wykonawcę czy jego album , też robię to z aplikacji na laptopie.

Później już to wszystko normalnie funkcjonuje, czy to z fona czy ze streamera.