Asia Napisano Niedziela o 08:12 Udostępnij Napisano Niedziela o 08:12 Może ktoś zgłębiał temat i coś poradzi. Szukam słuchawek na spacery z psem. Przerzuciłam się na słuchanie audiobooków więc dźwięk nie jest kryterium głównym. Mam dwie pary słuchawek dousznych (Soundcore R100 i Oppo Enco X), ale wypadają mi z uszu. W tej chwili, przy czapce, to nie nie problem, ale nadchodzą cieplejsze dni (hura!). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Niedziela o 11:48 Udostępnij Napisano Niedziela o 11:48 3 godziny temu, Asia napisał: Może ktoś zgłębiał temat i coś poradzi. Szukam słuchawek na spacery z psem. Przerzuciłam się na słuchanie audiobooków więc dźwięk nie jest kryterium głównym. Mam dwie pary słuchawek dousznych (Soundcore R100 i Oppo Enco X), ale wypadają mi z uszu. W tej chwili, przy czapce, to nie nie problem, ale nadchodzą cieplejsze dni (hura!). Cześć Asiu, Napisz jeszcze proszę o jakim myślałaś budżecie na ten cel Zazwyczaj w przypadku droższych słuchawek, dostajesz kilka kompletów wymiennych gumek, aby jak najlepiej dopasować je do ucha. Już teraz mogę Ci podrzucić przykład, słuchawki która nie tylko brzmi bardzo dobrze, ale ma komplecie 6 par różnych rozmiarów gumek https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-true-wireless/audio-technica-ath-twx9.html?gad_source=1&gbraid=0AAAAAD3sgsHtXGnrVseJ3MfUFgZyHFXqF&gclid=CjwKCAiAtsa9BhAKEiwAUZAszVTJSk526p9t3_NnqTKdSnWEInWPkFbIBMMWGJnU7T-_mjZu7XxkvxoCuysQAvD_BwE Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi1965 Napisano Niedziela o 14:21 Udostępnij Napisano Niedziela o 14:21 6 godzin temu, Asia napisał: Może ktoś zgłębiał temat i coś poradzi. Szukam słuchawek na spacery z psem. Przerzuciłam się na słuchanie audiobooków więc dźwięk nie jest kryterium głównym. Mam dwie pary słuchawek dousznych (Soundcore R100 i Oppo Enco X), ale wypadają mi z uszu. W tej chwili, przy czapce, to nie nie problem, ale nadchodzą cieplejsze dni (hura!). Troszkę tych słuchawek już miałem i jeśli chodzi o małe, lekkie i dobrze trzymające się w uchu to zobacz na: https://www.avans.pl/telewizory-i-rtv/sluchawki/wszystkie-sluchawki/sluchawki-dokanalowe-haylou-gt1-2022-czarny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano Poniedziałek o 08:15 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 08:15 Dziękuję za podpowiedzi. Biorąc pod uwagę cel wolałabym wydać góra 200-300 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Wtorek o 21:16 Udostępnij Napisano Wtorek o 21:16 Dnia 17.02.2025 o 09:15, Asia napisał: Dziękuję za podpowiedzi. Biorąc pod uwagę cel wolałabym wydać góra 200-300 zł. Sugerujemy renomowanych i specjalistycznych producentów z rynku audio (jak chociażby w naszym poście) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi1965 Napisano wczoraj o 13:45 Udostępnij Napisano wczoraj o 13:45 Dnia 17.02.2025 o 09:15, Asia napisał: Dziękuję za podpowiedzi. Biorąc pod uwagę cel wolałabym wydać góra 200-300 zł. Możesz jeszcze zobaczyć sobie słuchawki tego typu: https://www.morele.net/sluchawki-lenovo-xt80-czarne-13168212 Do słuchania audiobooków nie ma sensu pchać się w drogie modele. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts