Redakcja AUDIO Napisano Wtorek o 14:32 Udostępnij Napisano Wtorek o 14:32 W tym tgodnu grają: Audel Magika Plus+ - kolumny podstawkowe z Sycylii z lampowym wzmacniaczem Line Magnetic LM-845. Można umawiać się na odsłuchy ul. Niepodległości 645B tel. 513 07 07 30 e-mail: kontakt@premiumsound.pl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano Wtorek o 15:12 Udostępnij Napisano Wtorek o 15:12 (edytowany) 40 minut temu, Redakcja AUDIO napisał: Audel Magika Plus+ Dzięki uprzejmości Premium Sound miałem okazję słuchać u siebie kiedyś przez kilka dni poprzedniej wersji - bez "plusów" w nazwie. Bardzo ciekawy monitor. Trochę za mały do mojego pomieszczenia i upodobań, niemniej o wyjątkowej plastyczności brzmienia. Nie wiem, na ile to kwestia dobrych przetworników, a na ile niebanalnej budowy (konstruktor jest architektem). W każdym razie, kameralny jazz bardzo mnie wciągał. Gdyby nie ta cena, powiedziałbym, że to idealna kolumienka do sypialni. Edytowano Wtorek o 15:12 przez Rafał S Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts