Staszek_M Napisano Czwartek o 18:15 Udostępnij Napisano Czwartek o 18:15 Witam. Zamierzam kupić swój pierwszy gramofon, jako że w temacie jestem słaby proszę o opinie o pomoc. Będzie służył tylko do użytku domowego. Podobają mi się takie o wyglądzie dj-skim być moze będę próbował w przyszłości coś pomiksowac stąd taki pomysł. Trochę poczytałem i na dzień dzisiejszy mam takie typy: Audio technika 140 lp Reloop 7000mk2 Pioneer plx500 Naczytałem się już że tak naprawdę to bardzo zbliżone modele, i że na dzien dobry lepiej od razu zakupić lepsza wkladke. Ostatnio pojawił się pomysł żeby zakupić używanego technicsa sl1200 MK2 na OLX jest kilka propozycji np. tutaj https://m.olx.pl/d/oferta/gramofon-technics-sl-1210-mk2-bardzo-dobry-stan-CID99-ID14wnQi.html Nie będę szural płytami itp. zależy mi po prostu na dobrym odsluchu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano Czwartek o 19:30 Udostępnij Napisano Czwartek o 19:30 Mnie ten technics nie przekonuje, pamiętaj, że akurat te modele były często wykorzystywane przez DJ i ich stan może być różny, ten nawet na zdjęciach wydaje się jakiś "wypalcowany" tłusty🫤 Jak myślisz o nowych to raczej MK7 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek_M Napisano Czwartek o 19:49 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 19:49 W mojej sytuacji nie znając się na.sprzecie to raczej odpuszczę używki. Nowy MK7 4 z hakiem. Czy one są sprzedawane be żadnej wkładki? Jakaś sensowna to kolejne kilka stówek zrobi się 5 tysi, intu moje pytanie czy któryś z tych trzech co wymieniłem wcześniej. Z dość dobra wkładka będzie dużo gorszym rozwiązaniem. Czy zagra gorzej? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzoza007 Napisano wczoraj o 00:03 Udostępnij Napisano wczoraj o 00:03 (edytowany) Rzuć okiem na gramofon Technics SL 1500c , może Cię zaintetesuje, a jak jeszcze trochę ponegocjujesz to i cena będzie miała trójkę z przodu. Polecam. Edytowano wczoraj o 00:06 przez brzoza007 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano wczoraj o 10:11 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:11 Cześć Jeśli szukasz takiego DJskiego looku, to Pioneer PLX-500 jest całkiem ciekawą opcją Ale na pewno sprawdziłbym też Regę Planar 2. Lepsza wkładka, choć całkiem inne brzmienie, ale ogółem bardzo uniwersalne granie. W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuch 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano wczoraj o 16:38 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:38 Gdybym ja chciał coś nowego w rozsądnych pieniądzach, to też najprawdopodobniej poszedłbym w Regę 2 lub 3 jeśli miałbym ciut więcej grosza i oczywiści negocjował salonową cenę 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts