Michał Piekaj Napisano wczoraj o 07:22 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:22 Witam serdecznie, Szukam wzmacniacz pod Pylon diamond 18. Cos do 3,5 tys. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano wczoraj o 10:02 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:02 Cześć Z czym miałeś okazję ich słuchać? Moim zdaniem warto posłuchać ogółem Audiolaba 6000A, Cambridge Audio CXA61, czy Denona PMA-900HNE Z opcji ciut droższych Musical Fidelity M3si, Arcam Radia A5 Różne opcje, od ciemniejszych jak Denon, przez cieplejszego Audiolaba, spokojnego M3si, jaśniejszego Arcama i jeszcze jaśniejszego Cambridge'a W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuchy, podziałamy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Piekaj Napisano wczoraj o 10:08 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 10:08 2 minuty temu, Q21 napisał: Cześć Z czym miałeś okazję ich słuchać? Moim zdaniem warto posłuchać ogółem Audiolaba 6000A, Cambridge Audio CXA61, czy Denona PMA-900HNE Z opcji ciut droższych Musical Fidelity M3si, Arcam Radia A5 Różne opcje, od ciemniejszych jak Denon, przez cieplejszego Audiolaba, spokojnego M3si, jaśniejszego Arcama i jeszcze jaśniejszego Cambridge'a W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuchy, podziałamy Raczej lubię granie miękkie na dole i bezpośrednio u góry Hehe. Słuchałem z Vincentem Ale daleko poza mój budżet Hehe. Trochę było za ciepło ale fajny bass. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano wczoraj o 16:26 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:26 No to Denon, czy Musical będą odpowiednie moim zdaniem, by od nich zacząć odsłuchy Z Vincenta jest SV-200 w okolicy budżetu, ale mocą nie grzeszy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts