Wojtek Mulka Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Cześć. Właśnie wróciłem ze sklepu z nowym Marantz M-CR612 który wymieniłem z M-CR611 ze względu na to, że nie dało się słuchać utworów 192kHz i jakież jest moje zdziwienie ponieważ jest dokładnie to samo. Sprzedawca w sklepie mówił, że zmieniono kartę sieciową bo tamta była już przestarzała ale co z tego? Ma ktoś może z Was ten amplituner i może podzielić się doświadczeniami jak u niego to jest? Miałem jeszcze do wyboru Denon CEOL N12 ale był o kilka stówek droższy, więc wybrałem Marantz. Co radzicie zrobić z takim przypadku? Oddać do sklepu? Delikatnie jestem wkurzony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu A może chodzi ci tylko o Tidala , bo dużo osób ostatnio narzeka właśnie na zacięcia na Tidalu szczególnie przy plikach 24/96 lub 24/192kHz. 612 w porównaniu do 612 ma już możliwość odbioru po UPnP. Osobiście zawsze Tidala z 612 słucham z apki Mconnect , właśnie po UPnP.Brzmi to dla mnie lepiej od Tidal Connect czy Tidal z apki Heos. Zacięć też nie mam gdy puszczam przez Mconnect. Spróbuj ściągnąć darmową wersję Mconnect Life, jak będzie ci odpowiadała to kupisz za te około 30 zł normalną wersję. Puszcza się bardzo łatwo, mogę wkleić zdjęcia , choć są to zdjęcia z mojego drugego głównego zestawu. A internetu nie masz przypadkiem z Orange, bo większość osób ma właśnie ten problem. Jeśli chcesz to mogę ci opisać dokładnie krok po kroku wraz ze zdjęciami co trzeba zrobić.Dosłownie 5 kliknięć i leci już ulubiona playlista lub album. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Mulka Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu Dzięki za odpowiedź. Zapomniałem o ostatnich problemach z Tidalem i bardzo możliwe, że chodzi właśnie o to. Jutro po pracy sprawdzę jeszcze inne pliki na Qobuz. A co do Mconnect to mam wykupione jak też licencję Bubbleupnp. Ale dzięki wielkie za przypomnienie o problemach z Tidalem. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts