Nie wszystko wiedzący Napisano Piątek o 12:30 Udostępnij Napisano Piątek o 12:30 Zgadza się wtedy nic nie wystaje. Dyfrakcji wtedy nie powinno być od wkrętów. Maskownica wprowadza swoje zafalowania. A jak wpływa to trzeba by pomierzyć chociaż często słychać różnice z i bez maskownicy. Jeżeli maskownica nie ma wystających elementów to dobrze i tak powinno się robić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano Piątek o 12:34 Udostępnij Napisano Piątek o 12:34 24 minuty temu, Nie wszystko wiedzący napisał: Na temat balansu i dźwięku kabli to opisy potrafią być niemal mistyczne a o czymś takim jak dyfrakcja na wystających elementach frontu zestawu głośnikowego cisza w puszczy. 😆 Ludzie potrafią sobie wkręcić dowolne rzeczy, schody zaczynają się wtedy, gdy wyrówna się idealnie poziomy głośności. Zasłoni się sprzęt i nagle jest problem z odróżnieniem czegokolwiek... Ale jak się widzi, to audio-poezja kwitnie w najlepsze... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nie wszystko wiedzący Napisano Piątek o 12:35 Udostępnij Napisano Piątek o 12:35 Wiem o czym piszesz. Coś w tym może być. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano Piątek o 12:41 Udostępnij Napisano Piątek o 12:41 5 minut temu, michaudio napisał: Ludzie potrafią sobie wkręcić dowolne rzeczy Tak działa świadomość. To pierwsze i najważniejsze prawo. Prawo myśli. To one kreują i tworzą rzeczywistość. Nie tylko audiofile tak mają. A ja potwierdzam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nie wszystko wiedzący Napisano Piątek o 12:44 Udostępnij Napisano Piątek o 12:44 Można zasłonić słupki i wtedy pewnie nie będzie dużej różnicy. Trzeba by porównać zupełnie różne konstrukcję np słupki do dużych hornow czy tam jakiegoś dużego tl. Jak już porównywać to czy słychać różnice różnego podejścia do konstytucji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano Piątek o 13:10 Udostępnij Napisano Piątek o 13:10 Daj żyć 😒 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Sobota o 06:43 Udostępnij Napisano Sobota o 06:43 nie wiem czy rozmowa jest teraz o śrubkach już czy o gosniku z pierwszego postu. Ale mi to wygląda raczej na przetarcie niż na klej. Idealnie wzdłuż zaokrąglenia. Możesz zrobić zdjęcie makrem coś z bliżej. Ale ja bym reklamowal. Jest opcja? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts