fp74 Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Dzień dobry. Ma być to prezent dla córki, która już ma sporą kolekcje płyt CD + oczywiście streaming praktycznie 24h . Szukam naprawdę małego urządzenia, które zagra z czymś aktywnym i to w układzie raczej z jednym głośnikiem a nie stereo (ma do wykorzystania Audio Pro A10 lub C5 - na początek starczy). Budżet to powiedzmy 1,5k. To co znalazłem to: Shanling EC Mini Pro Ject CD Box E Tangent CD II I teraz, Shanling jest wszystkomający - BT, USB no i najważniejsze gniazdo słuchawkowe (nawet zbalansowane do wyboru). No więc kabel do głośnika, drugi do kompa i jest system kompletny. Pro Ject i Tangent wymagałyby dodatkowego klocka z modułem BT i wzmacniaczem słuchawkowym - w obu przypadkach są chyba firmowe elementy albo w grę wchodzi za kilka stów jakieś Fiio, Topping czy coś podobnego. Nie chodzi nawet o to jak to zagra (no bo i tak wąskim gardłem jest głośnik) ale może ktoś coś jeszcze innego doradzi. Skłaniam się ku Shanlingowi, bo po prostu jest najwygodniejszy ale nie miałem tego nigdy w rękach, nie wiem jak to w ogóle się sprawuje, może ktoś ma jakieś doświadczenie (np. jak działa obsługa, jakaś apka dedykowana itp). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 36 minut temu Udostępnij Napisano 36 minut temu Shanling to fajna opcja Uniwersalny, dość spokojnie grający. No i ma baterię, więc nawet jak prądu zabraknie, to muzyka dalej będzie grała Niewielki, ale przyjemny dodatek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 32 minuty temu Autor Udostępnij Napisano 32 minuty temu (edytowany) 4 minuty temu, Q21 napisał: Shanling to fajna opcja Uniwersalny, dość spokojnie grający. No i ma baterię, więc nawet jak prądu zabraknie, to muzyka dalej będzie grała Niewielki, ale przyjemny dodatek Macie Shanlinga w ofercie, może jakiś outletowy egzemplarz jest na zbyciu? Edytowano 32 minuty temu przez fp74 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 31 minut temu Udostępnij Napisano 31 minut temu Niestety żadnej outletówki nie mamy, ale napisz proszę na PW. Zobaczymy, co się uda zrobić z ceną Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts