klips Napisano 3 marca Napisano 3 marca Noszę się z zamiarem zakupu Zidoo UHD 8000, do filmów BD i UHD, oraz koncertów video i muzyki z plików flac.Być może powrócę również do Tidala. Aktualny set, na którym oglądam filmy i koncerty video to Zidoo Z9X Pro, natomiast muzyka z komputera przez RME Adi-2 FS. Koncerty video z wyjątkiem koncertów zapisanych w atmosie z Zidoo Z9X Pro głównie przepuszczam po optyku do w/w RME a następnie do Cambridge Audio CXA81, jest dobrze, ale jak wiadomo chciałbym lepiej. Ponieważ cena też gra rolę, zwłaszcza że ostatnio cena Zidoo nie wiedzieć dlaczego poszła w górę, chciałbym poprosić o opinie, czy warto robić upgrade do Zidoo UHD 8000, czy gra jest warta świeczki, i ile da się wycisnąć. Audio na czas słuchania muzyki będę odtwarzał na Cambridge Audio CXA81 (ma wejście XLR),mogę też podpiąć pod RCA wzmacniacza, ewentualnie będę mógł użyć drugiego HDMI Zidoo i użyć Denon X4700, w zapasie jakby co stoi i się kurzy Roksan K3 (mogę podmienić). Wszelkie opinie będą dla mnie niezwykle cenne i z góry dziękuję za udzielone wsparcie. Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 3 marca Napisano 3 marca 1 godzinę temu, klips napisał: flac.Być może powrócę również do Tidala. A czy jest możliwość też odtwarzania z Spotify? Odpisz, cytując
klips Napisano 3 marca Autor Napisano 3 marca tego nie wiem, ale tak się napaliłem że już złożyłem zamówienie i czekam na przesyłkę🤔 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts