Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Cześć, nie wiem czy zaglądacie do stereo, więc i tu wrzuce temat, bo tak naprawdę tyczy się obu działów. Najwyżej usuniecie.

Cześć.

Forum mi pomogło dwa - trzy lata temu, mam nadzieje, ze i teraz mi pomoże.

Otóż mam zestaw Monitor Audio Silver 100 i Marantz pm7000n i chciałbym go uzupełnić o dolne rejestry.

Ostatnimi czasy proporcje mi się zmieniły i obecnie bym powiedział {Filmy 50/50 Muzyka}.

Mój salon to ok.35m z aneksem kuchennym. Potrzebowałbym suba na tyle uniwersalnego co w muzyce bas byłby zróżnicowany, ale też w filmie choć trochę go poczuć i być zadowolonym.

Zakładany budżet to ok. 4000, ale coś tam mógłbym dorzucić jeżeli faktycznie coś ma zmieść resztę konkurencji 

Co mi wpadło w oko, 

SVS  SB 1000 Pro

Rel HT1205 mk2

JL aDominion d110 

ew. jeszcze dorzuciłbym troche kadki do SVS SB2000 pro, tylko czy warto względem powyższych propozycji? 

Napisano

Cześć :) Jak już pisałem na grupach na FB, tu każdy wybór będzie fajny :) REL wypada podobnie z SB-2000 Pro moim zdaniem, gdy ten drugi jest lepszy w muzyce kosztem możliwości w filmach  

W razie czego zapraszam do kontaktu i na wycenę :) Podziałamy też z odsłuchem  ;)