Metox Napisano 3 marca Udostępnij Napisano 3 marca Cześć, nie wiem czy zaglądacie do stereo, więc i tu wrzuce temat, bo tak naprawdę tyczy się obu działów. Najwyżej usuniecie. Cześć. Forum mi pomogło dwa - trzy lata temu, mam nadzieje, ze i teraz mi pomoże. Otóż mam zestaw Monitor Audio Silver 100 i Marantz pm7000n i chciałbym go uzupełnić o dolne rejestry. Ostatnimi czasy proporcje mi się zmieniły i obecnie bym powiedział {Filmy 50/50 Muzyka}. Mój salon to ok.35m z aneksem kuchennym. Potrzebowałbym suba na tyle uniwersalnego co w muzyce bas byłby zróżnicowany, ale też w filmie choć trochę go poczuć i być zadowolonym. Zakładany budżet to ok. 4000, ale coś tam mógłbym dorzucić jeżeli faktycznie coś ma zmieść resztę konkurencji Co mi wpadło w oko, SVS SB 1000 Pro Rel HT1205 mk2 JL aDominion d110 ew. jeszcze dorzuciłbym troche kadki do SVS SB2000 pro, tylko czy warto względem powyższych propozycji? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 3 marca Udostępnij Napisano 3 marca Cześć Jak już pisałem na grupach na FB, tu każdy wybór będzie fajny REL wypada podobnie z SB-2000 Pro moim zdaniem, gdy ten drugi jest lepszy w muzyce kosztem możliwości w filmach W razie czego zapraszam do kontaktu i na wycenę Podziałamy też z odsłuchem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Sobota o 07:45 Udostępnij Napisano Sobota o 07:45 Masz system stereo wie raczej sub w tą strone. Ja bym wybrał REL HT1205. Ale tu nie ma złego wyboru. tylko z SVS to raczej SB2000 to konkurent 1205 MKII Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts