Azotro88 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Cześć, Chciałbym zakupić coś do salonu 25m2 , najlepiej podstawkowe . Najfajniej było by gdyby nadawały się w późniejszym czasie do użycia ich jako surround po przeprowadzce . (Oraz wymianie wmaczniacza stereo na coś z dźwiękiem przestrzennym ) Gatunki muzyki to głównie rock trochę jazz . w późniejszym czasie planuje zakup subwoofera więc fajnie by było jak by było złącze do tego , gramofonowe również. myślałem nad wiim plus klipch r51m . co o tym połączeniu sądzicie ? z góry dziękuję za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Cześć Słuchałeś już Klipschy? Jeśli nie, to na pewno rozważyłbym też takie opcje jak m.in. Polk R200, Monitor Audio Bronze 100, Dali Oberon 3 O cenach zawsze można trochę porozmawiać W razie czego zapraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azotro88 Napisano 46 minut temu Autor Udostępnij Napisano 46 minut temu Dawno temu słuchałem ogólnie klipschow ale nawet nie pamietam jakiego modelu . W zasadzie mam do was rzut beretem wiec jeżeli można umówić się na spotkanie u was w Pabianicach to z chęcią się pojawię Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts