Sundin997 Napisano Sobota o 06:45 Udostępnij Napisano Sobota o 06:45 Cześć. Kolega poprosił mnie o opinie na temat tych słuchawek.Ja na słuchawkach się nie znam ,więc proszę was o pomoc. Czy to dobry wybór do 1000 zł czy można dostać coś lepszego z tego rodzaju sprzętu? Koledze głównie zależy na jakości dzwięku,funkcjonalność typu bateria itp. to drugorzędna sprawa. Dźwięk jaki preferuje,to wyrównany w całym paśmie bez podbić basu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano wczoraj o 14:44 Udostępnij Napisano wczoraj o 14:44 Dnia 8.03.2025 o 07:45, Sundin997 napisał: Cześć. Kolega poprosił mnie o opinie na temat tych słuchawek.Ja na słuchawkach się nie znam ,więc proszę was o pomoc. Czy to dobry wybór do 1000 zł czy można dostać coś lepszego z tego rodzaju sprzętu? Koledze głównie zależy na jakości dzwięku,funkcjonalność typu bateria itp. to drugorzędna sprawa. Dźwięk jaki preferuje,to wyrównany w całym paśmie bez podbić basu. Cześć To bardzo ekskluzywne słuchawki pod kątem wykonania oraz wyposażenia. Dźwięk jest odmienny w stosunku chociażby od B&W Pi6 lub Pi8. W tym modelu A-T dostaniesz dużo powietrza i skalę. Nie będzie żadnego drażniącego, japońskiego grania. Bass towarzyszy, nie przeładowuje. Pokazuje wysoki poziom. W końcu to flagowy model. Warto rozważyć ten produkt, pokazali coś więcej niż konkurencja. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bramowicz1 Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu Fajnie wyglądają, czuć tam pieniądz. Szkoda tylko, że bez LDAC a z aptX. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Cześć Sprawdziłbym na pewno AKG N5 Hybrid. Bardzo ciekawe TWSy moim zdaniem, właśnie dość równo grające jak na ten typ słuchawek, z dobrą sceną. Można je też w razie czego podpiąć radiowo do np. PC. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts