ecki74 Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Dnia 7.04.2025 o 17:29, Q21 napisał: Bardziej kwestia tego, co chcesz poprawić w brzmieniu Bo ogółem zejście z Melodiki da często więcej góry, bardziej zróżnicowany bas. Na pewno sprawdziłbym opcje od Ricable, Tellurium, Chorda Mam rozumieć, że zastosowanie Melodiki spowoduje, że podbijemy dół kosztem góry ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 13 godzin temu, ecki74 napisał: Mam rozumieć, że zastosowanie Melodiki spowoduje, że podbijemy dół kosztem góry ? Tak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecki74 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 50 minut temu, Q21 napisał: Tak Uzupełniając pytanie, czy zastosowania kabla Silver In-akustik 2x2,50mm2, względem Melodika MDC2250G 2x2,50mm2 moze przynieść korzysci w postaci wypelnienia środka i góry. Są to kable w podobnej grupie cenowej i miałyby zastosowanie w Marantzu w połączeniu z kolumnami HECO MS900. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts