Patryk Klimczak Napisano Wtorek o 19:34 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:34 Witam, Planuję zakup subwoofera i zastanawiam się, czy dobrze dobieram go do mojego zestawu i warunków pomieszczenia. Wzmacniacz: Sony STR-DE545 Kolumny: Sony SS-MF515 8ohm 200w Subwoofer, który rozważam: KLIPSCH R-100SW Pomieszczenie: około 25m2 Czy ten subwoofer bedzie można swobodnie połaczyć kablem rca do mojego wzmacniacza? Czy będzie on sobie dobrze radził w słuchaniu muzyki i bardzo rzadkim oglądaniem filmów? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Środa o 06:04 Udostępnij Napisano Środa o 06:04 10 godzin temu, Patryk Klimczak napisał: Czy ten subwoofer bedzie można swobodnie połaczyć kablem rca do mojego wzmacniacza? Tak. Masz amplituner kina domowego. 10 godzin temu, Patryk Klimczak napisał: Czy będzie on sobie dobrze radził w słuchaniu muzyki i bardzo rzadkim oglądaniem filmów? Średnio. Ale tak samo Twój amplituner zdaje się nie jest dedykowany pod stereo. Chyba że gra tak dobrze?. Kolumn nie znam. W stereo lepiej się sprawdzi Fyne F3.10, Cambridge Minx 201, SVS SB1000 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano Środa o 10:27 Udostępnij Napisano Środa o 10:27 W swoim budżecie ten Klipsch będzie dobrą opcją, jak mówimy o nówkach. Z używanych sprzętów może starszy KEF się znajdzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts