Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Cześć. Szukam bezprzewodowych słuchawek z mikrofonem, których będę używał na PC z Windows.

Główne zastosowanie to rozmowy w pracy (Teams), czasami jakaś muzyka i czasami granie w gry i rozmowa z kolegami (Discord).

Zależy mi na tym, żeby były wygodne.

Kupiłem sobie Sony WH-1000XM5, ale Bluetooth sobie nie radzi z moimi potrzebami, bo jakość dźwięku jest za słaba w trakcie używania mikrofonu. Poza tym te słuchawki mi pasują i są wygodne.

Myślałem o Jabrach, ale one też używają Bluetooth, także nie wiem, czy dadzą radę.

Co możecie polecić? Budżet najlepiej w okolicach 1000 zł, ale mogę trochę dopłacić.

Napisano
Dnia 28.03.2025 o 16:33, darkdancerr napisał:

Cześć. Szukam bezprzewodowych słuchawek z mikrofonem, których będę używał na PC z Windows.

Główne zastosowanie to rozmowy w pracy (Teams), czasami jakaś muzyka i czasami granie w gry i rozmowa z kolegami (Discord).

Zależy mi na tym, żeby były wygodne.

Kupiłem sobie Sony WH-1000XM5, ale Bluetooth sobie nie radzi z moimi potrzebami, bo jakość dźwięku jest za słaba w trakcie używania mikrofonu. Poza tym te słuchawki mi pasują i są wygodne.

Myślałem o Jabrach, ale one też używają Bluetooth, także nie wiem, czy dadzą radę.

Co możecie polecić? Budżet najlepiej w okolicach 1000 zł, ale mogę trochę dopłacić.

Cześć

Odbiór pomiędzy PC a słuchawkami bezprzewodowymi często może być "różny" 

Dlatego też dokładam Ci, dwie propozycje które wypadałby sprawdzić przede wszystkim ze względu na łączenie i jakość odbioru, bo co do samej jakości

dźwięku, to nie mam żadnych obaw :)

B&W PX7s2 i PX7s2 e

https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-z-redukcja-szumow/bowers-wilkins-px7-s2.html?color=1709&gad_source=1&gbraid=0AAAAAD3sgsHGfZeIVSjHYew8yIVIPz7lJ&gclid=Cj0KCQjw16O_BhDNARIsAC3i2GChptHff0AwqXIsnX6kGrh1cRS7aempGTi_mG1GfGapdLr6bnaQgSkaAlwSEALw_wcB

https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-z-redukcja-szumow/bowers-wilkins-px7-s2e.html?color=1709&gad_source=1&gbraid=0AAAAAD3sgsHGfZeIVSjHYew8yIVIPz7lJ&gclid=Cj0KCQjw16O_BhDNARIsAC3i2GAJ3KqUFn-KNxyum7TEmD2VG4dQQXAgzmKrMhFWhNdu6-YkMcD4sRgaAlVeEALw_wcB

Zapraszam Cię na porównanie. Czy byłbyś w stanie podjechać do jednego z naszych salonów?

bowers-wilkins-px7-s2e-anthracite-black_1.webp

bowers-wilkins-px7-s2e-forest-green_1.webp