darkdancerr Napisano 28 marca Udostępnij Napisano 28 marca Cześć. Szukam bezprzewodowych słuchawek z mikrofonem, których będę używał na PC z Windows. Główne zastosowanie to rozmowy w pracy (Teams), czasami jakaś muzyka i czasami granie w gry i rozmowa z kolegami (Discord). Zależy mi na tym, żeby były wygodne. Kupiłem sobie Sony WH-1000XM5, ale Bluetooth sobie nie radzi z moimi potrzebami, bo jakość dźwięku jest za słaba w trakcie używania mikrofonu. Poza tym te słuchawki mi pasują i są wygodne. Myślałem o Jabrach, ale one też używają Bluetooth, także nie wiem, czy dadzą radę. Co możecie polecić? Budżet najlepiej w okolicach 1000 zł, ale mogę trochę dopłacić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 28 marca Udostępnij Napisano 28 marca Cześć Sprawdziłbym na pewno AKG N9 Hybrid jeśli da się naciągnąć budżet. Mogą działać zarówno po radiu, jak i BT Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Niedziela o 20:19 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:19 Dnia 28.03.2025 o 16:33, darkdancerr napisał: Cześć. Szukam bezprzewodowych słuchawek z mikrofonem, których będę używał na PC z Windows. Główne zastosowanie to rozmowy w pracy (Teams), czasami jakaś muzyka i czasami granie w gry i rozmowa z kolegami (Discord). Zależy mi na tym, żeby były wygodne. Kupiłem sobie Sony WH-1000XM5, ale Bluetooth sobie nie radzi z moimi potrzebami, bo jakość dźwięku jest za słaba w trakcie używania mikrofonu. Poza tym te słuchawki mi pasują i są wygodne. Myślałem o Jabrach, ale one też używają Bluetooth, także nie wiem, czy dadzą radę. Co możecie polecić? Budżet najlepiej w okolicach 1000 zł, ale mogę trochę dopłacić. Cześć Odbiór pomiędzy PC a słuchawkami bezprzewodowymi często może być "różny" Dlatego też dokładam Ci, dwie propozycje które wypadałby sprawdzić przede wszystkim ze względu na łączenie i jakość odbioru, bo co do samej jakości dźwięku, to nie mam żadnych obaw B&W PX7s2 i PX7s2 e https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-z-redukcja-szumow/bowers-wilkins-px7-s2.html?color=1709&gad_source=1&gbraid=0AAAAAD3sgsHGfZeIVSjHYew8yIVIPz7lJ&gclid=Cj0KCQjw16O_BhDNARIsAC3i2GChptHff0AwqXIsnX6kGrh1cRS7aempGTi_mG1GfGapdLr6bnaQgSkaAlwSEALw_wcB https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-z-redukcja-szumow/bowers-wilkins-px7-s2e.html?color=1709&gad_source=1&gbraid=0AAAAAD3sgsHGfZeIVSjHYew8yIVIPz7lJ&gclid=Cj0KCQjw16O_BhDNARIsAC3i2GAJ3KqUFn-KNxyum7TEmD2VG4dQQXAgzmKrMhFWhNdu6-YkMcD4sRgaAlVeEALw_wcB Zapraszam Cię na porównanie. Czy byłbyś w stanie podjechać do jednego z naszych salonów? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts