Paweł Pawlik Napisano Wtorek o 12:37 Udostępnij Napisano Wtorek o 12:37 Czy ktoś może wie w jakich okolicznościach odsłuchiwana muzyka z Tidal zapisuje się w statystykach miesięcznych? Lubię takie zestawienia bo działają trochę jak pamiętnik, można się cofnąć kilka miesięcy i odświeżyć sobie zapomniane nagrania. Tyle że niestety to nie działa, przynajmniej u mnie. Próbuję zrozumieć z czego to wynika. Jedynie niewielka część tego co słucham zostaje w statystykach. Korzystam z Wiima Pro i Wiima mini (Tidal connect), Marantza 7000N (Tidal connect), laptopa + Chord Mojo (po usb) a czasem także w samochodzie (bluetooth). Mam wrażenie że ten Tidal connect może być problematyczny. Może urządzenie traci w pewnym momencie kontakt z apką i "moja aktywność" przestaje działać? Ktoś ma może jakieś doświadczenia z tym? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts