rRafał Napisano 4 kwietnia Napisano 4 kwietnia (edytowany) Witam. Noszę się z zamiarem kupna Xonara Essence STU. Swojego czasu już miałem jedną sztukę i było oki ale w międzyczasie się jej pozbyłem, kupiłem inne słuchawki i sytuacja wygląda tak: Chcę podpiąć telewizor do wejścia optycznego, xonara z pc przez usb i do tego słuchawki: FiioJT1 oraz Trakstar HD6000, Microlab Solo9c przez rca. Pytanie jest takie czy w kwocie 600 zł aktualnie istnieje jakaś alternatywa dla tego Xonara która będzie dysponować tym samym zestawem złącz i zapewni mi wyższą jakość dźwięku? Edytowano 4 kwietnia przez rRafał Odpisz, cytując
Q21 Napisano 4 kwietnia Napisano 4 kwietnia Cześć, czy chcesz mieć obie pary słuchawek podpięte w tym samym momencie? Jeśli tak, to jest to duże utrudnienie. Jeśli nie, to sprawdziłbym na pewno Fosi Audio Q5 lub droższe FiiO K11 Odpisz, cytując
rRafał Napisano 4 kwietnia Autor Napisano 4 kwietnia Cześć:) Nie w jednym momencie. Trochę tak to wybrzmiało. Oczywiście będę podłączał raz jedne, raz drugie. Dziękuję za typy:) Odpisz, cytując
Recommended Posts