rRafał Napisano Piątek o 07:15 Udostępnij Napisano Piątek o 07:15 (edytowany) Witam. Noszę się z zamiarem kupna Xonara Essence STU. Swojego czasu już miałem jedną sztukę i było oki ale w międzyczasie się jej pozbyłem, kupiłem inne słuchawki i sytuacja wygląda tak: Chcę podpiąć telewizor do wejścia optycznego, xonara z pc przez usb i do tego słuchawki: FiioJT1 oraz Trakstar HD6000, Microlab Solo9c przez rca. Pytanie jest takie czy w kwocie 600 zł aktualnie istnieje jakaś alternatywa dla tego Xonara która będzie dysponować tym samym zestawem złącz i zapewni mi wyższą jakość dźwięku? Edytowano Piątek o 07:16 przez rRafał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano Piątek o 08:32 Udostępnij Napisano Piątek o 08:32 Cześć, czy chcesz mieć obie pary słuchawek podpięte w tym samym momencie? Jeśli tak, to jest to duże utrudnienie. Jeśli nie, to sprawdziłbym na pewno Fosi Audio Q5 lub droższe FiiO K11 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rRafał Napisano Piątek o 09:49 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 09:49 Cześć:) Nie w jednym momencie. Trochę tak to wybrzmiało. Oczywiście będę podłączał raz jedne, raz drugie. Dziękuję za typy:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts