DawidBr Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Cześć, w ostatnim czasie zacząłem się interesować audio i chciałbym zbudować jakiś solidny zestaw kina domowego 5.1, jednak dobrze byłoby aby był to sprzęt dość uniwersalny gdyż nie ukrywam że muzyki też lubię posłuchać. Sprzęt jaki mam do tej pory to amplituner Yamaha TSR-400, kolumny podłogowe Cabasse MT32, głośnik centralny Cabasse MT30. Do tego chciałbym dokupić jakieś głośniki efektowe (myślałem o Indiana line nota 260x lub polo S20) a w przyszłości jakiś subwoofer (typu Klipsch r112 lub 115). pomieszczenie w jakim będzie to grało jest wymiarów 7x5 (jednak również jest to w połowie antresola oraz z otwartą częścią na jadalnię) niestety nie mam zbyt dużego doświadczenia jeżeli chodzi o audio i zastanawiam się czy taki zestaw będzie dobrze grał, czy amplituner który mam jest wystarczający ? Będę wdzięczny za wszelkie rady i wskazówki :) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts