-
Ostatnie posty
-
Widzę, że zostałem wywołany do tablicy. Napiszę na razie zdawkowo, żeby zaspokoić Waszą ciekawość. Planuję w przyszłości dłuższy post z konkretnymi pytaniami do Bartka i do Was, ale to się jeszcze musi wykrystalizować. pomieszczenie: 395 cm x 228 cm (wysokość 317 cm) przeznaczenie: tzw. bedroom dj głośniki: IK Multimedia iLoud MTM MKII (mam jeszcze Focal Alpha 80 Evo, ale za duże są na ten pokój, a iLoudy dodatkowo mają kalibrację) aktualna adaptacja: 2x FiberSTANDARD 120×60 + 3x AcouSTAND
-
Witam wszystkich. Szukam monitorów do wzmacniacz Onkyo A8430. Wzmacniacz pracuje z gramofonem Philipsa. Pokój ok 12m2. Syn słucha różnej muzyki . Od Pink Floydów / polski Rock po rap. Szukam czegoś o czystym w mirę szczegółowym dźwięku z dobrym basem. Obecnie posiłkujemy się monitorkami Yamaha z PianoCraft. Co możecie polecić.? Ja obstawiałem takie monitorki używane: 1. Dali Zensor 1 2 Tannoy Mercury M1 / M2 3. Tannoy Mercury F1 A przedział finansowy - studencki do 700zł
-
Przez Top Hi-Fi & Video Design · Napisano
Chcieliśmy właście dopytać czy padły jakieś decyzje zakupowe :)? Popieramy kolegę gadek80. Zdecydowanie odsłuch, jest czymś priorytetowym przed zakupem. -
Przez Top Hi-Fi & Video Design · Napisano
A czy tych AudioPro A28 słuchałeś ? To odmienny dźwięk, dla kontrastu można porównać.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy