Skocz do zawartości

• Ostatnie posty

• ProAców nie skręca się do środka. Ustawiasz zaledwie 5-7° skręcenie w osi kolumny.
    • Lennon nagrał wg mnie 3 wybitne płyty. Złoto i srebro przypadają Plastic Ono Band oraz Imagine. Ta dostaje brązowy medal 
    • Dla mnie DAB i FM był niezbędny, z tym że ja postawiłem na amplituner. Z tunerów które proponujesz wyżej oceniam Pro-Ject, nie przez pryzmat ceny ale czułości głowicy FM. Pro-Ject ma bardzo dobrą czułość, u pozostałych producentów nawet nie mogłem odszukać tego parametru co świadczy o tym że producent nie traktuje odbioru naziemnego w należyty sposób. Przy moim wyborze był to ważny parametr gdyż tuner pozwala wówczas na dobry odbiór słabych stacji, a takich słucham. Jeżeli mieszkasz blisko przekaźnika nie jest to już tak ważne. Przy odbiorze FM jakość dźwięku nie powinna być decydująca bo z pewnością różnice pomiędzy tunerami nie będą duże. Osoby które stawiają na jakość dźwięku raczej nie są zainteresowane tunerem gdyż streaming zapewnia jednak wyższą jakość. Polecam skupić się na funkcjach sieciowych i funkcjonalności. Życzę udanego zakupu.
    • Posłuchaj tych nowych Audio Pro. Zobaczysz co zmienili w wysokotonowym i jak teraz brzmi "całość"  
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...