-
Ostatnie posty
-
Adam, o swoim pokoju nie będę za dużo rozprawiał. Da się przyjemnie i długo słuchać muzyki bez zmęczenia słuchu. Nie jest „goło”. Są ograniczenia - tylko 12m - fizyka obowiązuje jak wszędzie. To powinno Ci wystarczyć do wstępnych „obliczeń”. Obecnie jestem zadowolony z tego co udało się zrobić w tak małej przestrzeni i z wykorzystaniem odpowiednich do takich przestrzeni monitorów.
-
Cześć Zacząłbym od nieco losowych odsłuchów. Ogólnie Bronze 300 moim zdaniem przyzwoicie wpisują się w Twoje oczekiwania, ale niekoniecznie do CXA81. To jasno grający wzmacniacz i nieco utrudnia on ten dobór. Sprawdziłbym wspomniane przez Ciebie Bronze'y, a także Dynaudio Emit 30 jako całkowitą kontrę. To całkiem inne granie, ciemniejsze, z delikatną górą. Pośrodku z kolei będą Polki R600. Bardzo fajne, uniwersalne kolumny, rytmiczne, ale z też raczej łagodniejszą górą. Świetna kontrola w całym paśmie W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuch, podziałamy
-
Chodziło mi o plik mdat 🙂.
-
Adam @kaczadupa czy zechciałbyś podać wymiary pokoju i na której ścianie stoją monitory? Jestem ciekawy, gdzie u Ciebie „grają” fale stojące. Jak brzmią u Ciebie gitara basowa i kontrabas? Masz na pewno mnóstwo swoich realizacji.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy