Skocz do zawartości

• Ostatnie posty

• Wiadomo, że jak wczoraj Santana, a dzisiaj Mahavishnu, to musi się to skończyć tak.... Sony Music 2023, SACD wersja 7-calowa, quadro, made in 🇯🇵.  Inny wymiar muzyki...
    • Pisałeś cos o obrażaniu politykow i patagrafach? To co to ma być? @RoRo @Redakcja AUDIO caly czas jest tu polityczny syf robiony 
    • Dawaj gdzie zmieścisz! Pułapki basowe z pianki juz wiele dadzą, zerknij na mega acoustic albo bitmat, są po 40 zł za metr. Wydatek żaden, a poczujesz różnicę. Basotect np na allegro w płytach 50x50 różne grubości. Wszelkie piramidki i kształty sobie daruj, bo to przy tych produktach tylko zmniejsza ich grubość (choć może się komuś po prostu podobać). Wszystkie tego typu prowizorki, ostatecznie skończyły u mnie razem z niewykorzystaną wełną jako ładnie upakowany absorber pod kanapą 😁. Natomiast jak stwierdzisz, że to pomaga, jest ok itd, to można potem pomyśleć o bardziej zaawansowanym rozwiązaniu. Może byc to adaptacja wełną (np zabudowa calej ściany jak u mnie) albo zakup profesjonalnych ustrojów akustycznych, które są też po prostu estetyczne i łatwo je sprzedać,  wymienić itp.  polecam to co wyżej bo po prostu jest tanie, daje zauważalne efekty, jest łatwe w obróbce,  można to ciąć, kleić ,  czy co chcesz, a zarazem bezpieczne, nie pyli, nie śmierdzi chemią...  
    • Bas z lampy jest inny.Dlatego mozna odniesc wrazenie ze jest go mniej.Tranzystory(nie wszystkie oczywiscie) stawiają bardziej na mase a lampa na jakość niskich tonów.Ja to tak widze.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...