-
Ostatnie posty
-
Cześć, Nie do końca wiedziałem gdzie opisać dany temat, więc zdecydowałem się tutaj. Sprawa dotyczy zamówionego w sklepie Top Hifi głośnika Devialet Phantom 108dB. Mianowicie głośnik po wyciągnięciu z kartonu nosi oznaki zużycia, ma kilka rys + prawa membrana ma delikatne wgniecenie, prawdopodobnie powstałe w wyniku transportu lub też obawiam się, iz został mi wysłany sprzęt powystawowy/odnowiony lub ze zwrotu ponieważ kartony z środka też są strasznie zabrudzone i mają wiele przetarć których być nie powinno jeśli sprzet jest całkowicie nowy. Przesyłam poniżej zdjęcia głośnika i kartonów. Jak myślicie, czy sklep uzna reklamacje i wymieni głośnik na pozbawiony wad? Od zakupu/dostarczenia głośnika do mnie nie minął nawet tydzień, więc zawsze mogę zwrócić - jednak czy wtedy sklep nie obciąży mnie kosztami naprawy? Z góry dziękuje za każdą odpowiedź.
-
Przez Eltanianin · Napisano
Przed zakupem swojego CXN 2v Series2, zastanawiałem się, właśnie nad tym ST5, jako "domyślnym" wyborze dla mojego A5, jednak, poległ w 5 minut, zadnim "wyszedł z okopów" w konfrontacji ze wspomnianym CXN... Zarówno pod względem brzmienia, jak i funkcjonalności nie mówię o "wybajerowaniu", ale o funkcjonalności w jak najlepszym, tego słowa znaczeniu . -
Przez Chyba Miro 84 · Napisano
Najwidoczniej Za dużo wolnego od pracy -
Przez Artur Charicki · Napisano
Super że jesteś usatysfakcjonowany. Życzymy miłych chwil spędzonych z muzyką.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy