Skocz do zawartości

• Ostatnie posty

• Jakiś nieprawdopodobnie mały odsetek zwrotów podałeś. Zwroty z roku na rok rosną (procentowo), tak samo jak przypadki nadużyć. Nie bez powodu Amazon w 2024r wprowadził kary (lub jak kto woli: opłaty) dla sprzedawców jeżeli ilość zwrotów jest ponad próg danej kategorii. Szacunki amerykańskiej National Retail Federation mówią, że w tym roku zwroty dla rynku amerykańskiego będą na poziomie 19.3%.  Mowa o całym amerykańskim rynku online, pewnie dla Amazona są mniejsze. Tak czy inaczej zapewne Amazon w każdej sytuacji wyjdzie na swoje, najwyżej jeszcze bardziej dojedzie swoich sprzedawców.
    • Dzień Dobry  Zostałem posiadaczem zestawu stereo jak w tytule Merlin Musical Fidelity 2.0 a że nie jestem specjalistą to pytam czy taki sprzęt można w jakiś sposób lekko poddać tuningowi? Mysłałem nad aktywnym subem , badz moze inne monitorki. Czy taki sprzęt mozna w jakis sposob "poprawić " ?? Może ktos kiedyś miał i sie bawił w poprawe bo sprzęt dosć wiekowy.   Pozdrawiam.
    • @BlaBla super wpis! To po pierwsze 🙂 a po drugie, gdzie szukasz płyt tych wytwórni? Allegro, strony wytwórni, zagraniczne sklepy? Możesz coś polecić?
    • Fajnie, gdybyś miał swobodę w znalezieniu najkorzystniejszego sweet spota. Inaczej z szybkiego, energicznego i mięsistego grania nici. Daj znać proszę. 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...