-
Ostatnie posty
-
Co do ścianki TV pomiędzy, to jej tam nie będzie, będzie to otwarta przestrzeń (po zobaczeniu już na żywo jak to wygląda, postanowiliśmy to zostawić aby była większa dowolność dla ustawienia stołu). Ustawieniem mebli na schemacie się nie sugeruj (wziąłem najprostszy schemat z projektu by mniej więcej pokazać rozmiar pomieszczenia) - TV w salonie planujemy postawić w prawym górnym rogu pomieszczenia (patrząc na schemat), narożnik wtedy będzie stał odwrotnie Tutaj jak najbardziej się zgadzam, że powinny to być dwa niezależne systemy. Myślę, że nie, aczkolwiek jeśli coś można poprowadzić tak, żeby nie było na wierzchu to jak najbardziej. Właśnie tu ciężko mi powiedzieć, bo nie do końca mam świadomość o jakim rzędzie wielkości trzeba mówić, żeby z tego być zadowolonym, a jednocześnie nie zbankrutować Zakres kwot jaki przychodzi mi na myśl to 10-15k na oba pomieszczenia. Z tym że tak jak mówię, jeśli okażę się, że można sensownie, i dobrze zbudować w 9k to pójdę w tę stronę, ale jeśli okaże się że trzeba dołożyć do 20k, żeby być z nagłośnienia zadowolonym (i dumnym :D) to pójdę w tę stronę.
-
Przez Piotr Sonido · Napisano
Ja stawiam odsłuch przed tym. Ale co kto woli U mnie to wynika z doświadczenia i wiem czego oczekuje. Co mi się podoba. -
Przez Piotr Sonido · Napisano
Te same osoby piszą na forum. Twój wątek wiec ciagniesz go dalej. Własnie dlatego nie zaklada się nowych Sprawdź 500tki. A jak coś to dobre suby do stereo. REL, BK ELEC albo Velodyne.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy