-
Ostatnie posty
-
Dla mnie w punkt, bas średnica- świetne wokale i góra ok. Ta wkladka jest warta tych pieniędzy. Nie idę wyżej, ponieważ jeszcze dwa kroki i będę mial to samo co z Qobuza przez Roon -:). Zapytaj o tą wkładkę@Audio Autonomy BTW. Nie czytałem dokładnie o wyrównaniu kanałów, ale u mnie jedno ucho słabiej slyszy i sprawa nie jest dla mnie aż tak istotna. Płytę testowa jednak polecam. Dokładność ustawienia jest niewspółmiernie wyższa.
-
+ To jest tańsza opcja i to jest powód?? To Epicon jej nie mają?
-
A reaguje na zmianę poziomu głośności na subie? Jak nie to do serwisu.
-
Cześć, Witam po przerwie. Dzięki Waszej pomocy sprzed 4 lat cieszę się w domu kinem domowym spełniającym moje oczekiwania - do teraz... 😕 Dopadł mnie pierwszy problem - subwoofer Dynavoice Challenger Sub 12. Mianowicie od jakiegoś czasu zauważyłem, że subwoofer słabo gra. Dzisiaj to potwierdziłem puszczając głośniej kilka znanych mi utworów. Subwoofer działa jakby na 3% mocy, membrana chodzi, ale bas nie wypełnia pomieszczenia jak to było wcześniej, generalnie bas słychać tylko jak przyłożę ucho do suba. W ustawieniach nic nie było zmieniane. Nie wiem nawet od czego zacząć? Wymienić kabel? Poklikać coś w menu amplitunera (Denon AVR-X1000)? Zanieść suba do serwisu? Pomożecie? 🤔 Za wszelkie podpowiedzi serdecznie dziękuję!
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy