-
Ostatnie posty
-
Nie. Ścieżka DD+ jest z automatu. Natomiast jeśli będzie wybrana w atmos to musisz przyłączyć na dolby surround i dopiero zmienia się w atmos. Przynajmniej tak jest u mnie(mam avr5).
-
Nie tyle zastąpiły, co wyparły. Ze szkodą dla muzyki, bo granie na żywo czegoś jednak wymaga. Poza tym, Spotify żeruje na wykonawcach, którzy dostają z tego b. niewiele, a jednocześnie nie mają wyjścia (zbyt wielu "łamistrajków"). Ogólnie jest to system zabijający jakość.
-
Cześć Opcji jest kilka Na pewno zwróciłbym uwagę na Regę Planar 3 RS Edition, która jest limitowana i jest na dobrą sprawą najwyższym modelem Planara 3, ale z dodatkowym zasilaczem, który oddzielnie swoje kosztuje Bardzo dobre, uniwersalne granie z fajną barwą. Ciekawy jest Argon Audio TT-4 SE, czyli specjalna wersja wspomnianego wyżej modelu. Posiada wkładkę 2M Bronze. Wersję mk2 oglądamy w filmie W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuchy
-
Tak,ale to trzeba ustawiać ręcznie na ampli Arcam AVR 5 jako Dolby Surround, gdy włączę film z Netflix w formacie DD+ 5.1? Rozumiem, że wtedy potrafi upmixować dźwięk w 7.1 i wyżej? Mi to wygląda na 3 głośniki, a przynajmniej, tak jest napisane w wikipedii......
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy