-
Ostatnie posty
-
Obecnie mamy audiofilską modę na R2R i ogólnie co 5 miesięcy „nowe chińskie firmy” (albo raczej nowy znaczek na obudowie a producent w Chinach ten sam) od przetworników. Na forum mamy modę na suby w stereo i zaczynamy z zaciekawieniem zerkać na produkty do studia dla pro-fresjonalistów. Co będzie modne w przyszłości?. Powrót do wzmaków w klasie A? A nie, to raczej za drogie w producji…
-
Przez PiotrBudowniczy · Napisano
O, to ciekawe, bo odsłuchiwałem bardzo wielu głosnikow w Warszawie, Krakowie i Rzeszowie. Już nie pamiętam dokładnie co, ale w budżecie do 10k za same jednostki i Davisy wypadły dla mnie najepiej ze wszystkiego. Na wszystkich gościach robi wrażenie. Po roku kupiłbym je drugi raz. Tak, a o co chodzi? Amazon ma ciekawą politykę, bo nie naprawia u producenta, tylko zwraca pieniądze. Nie wiem co z tym dalej robią. Raczej nie, Pioneer ma aktywne chłodzenie w przeciwieństwie do Denona. No i tak jak mi poradziliście wcześniej, wywalę półkę na dole i będzie dużo wolnej przestrzeni nad AVR. W razie czego, mam 4 letnią gwarancję Ogólnie ciekawe że Denon mi padł od przegrzania zimą przy 19 stopniach, podczas gdy grał całe lato przy 26-28 stopniach. -
Ostatecznie mogę zamontować półkę w komodzie i mam miejsce na standardowy odtwarzacz. W pierwszej kolejności szukam coś węższego.
-
Przez Piotr Sonido · Napisano
No wlasnie trwa od lat 80 i nikt do tej pory tego nie kupował. Dlatego mowie teraz jest trend i moda na to Spokojnie spokojnie. Wspomnisz moje słowa Zgadajmy się za 3 lata
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy