Skocz do zawartości

• Ostatnie posty

• Hej Też uważam, że kino będzie ciekawsze. Podrzuciłbyś układ pomieszczenia?  Miałeś może okazję słuchać jakichś kolumn? Jak nie, to sprawdziłbym kilka opcji na start, by znaleźć swoje brzmienie. Taki złoty początek moim zdaniem to Monitor Audio Bronze, Dali Oberon, KEF Q Meta i może Klipsche, najlepiej z serii RP  
    • Zasadnicze 😁 Finalny master robi się pod domowe kolumny hi-fi. A tu, taki żarcik. 
    • Dlaczego nieprawdziwe? Dzisiaj na fb pojawił się taki post:   W komentarzach pojawiają się informacje, że salon nie chciał schodzić z ceny na półce. Oczywiście jest ile ileś komentarzy, w których użytkownicy twierdzą, że cena jest weryfikowana z tą na stronie, ale sam doświadczyłem u Was obu podejść.  Wyobrażam sobie sytuację gdy ktoś wejdzie z ulicy i nie zweryfikuje cen online, bo obawia się zakupów w sieci i weźmie ewentualną różnicę na klatę jako koszt preferowanego przez siebie zakupu stacjonarnie.  Kolejna kwestia, która jest cholernie irytująca (głównie dla początkujących przy pierwszym podejściu do zakupu sprzętu), to praktyczna niemożność weryfikacji na jaki sprzęt wystarczy założony na zakup budżet. Trzeba dzwonić by się dowiedzieć jaka jest cena poszczególnych elementów. Często przez telefon pada informacja, że jak się przyjedzie do salonu i będzie decyzja to wtedy dopiero porozmawia się końcowych cenach. Do tego jeszcze te ceny kolumn za sztukę... Człowiek robiący przymiarki ma mętlik w głowie. Sam przez to przechodziłem i pamiętam swojego Excela, w którym najwięcej niewiadomych miałem przy Waszej ofercie. U Was sporo zależy na kogo się trafi czy to przez telefon, czy nawet w samym salonie. Z jednym sprzedawcą da się konkretniej porozmawiać, drugi będzie sprawiał wrażenie, że nie wie czego od niego oczekuję. Rozumiem, że cena finalna będzie zależała od ostatecznego wyboru, ale te dane, które wrzucałem do Excela powinny być w miarę do ogarnięcia przez telefon. Jak już człowiek wejdzie głębiej w działanie tej branży to jest łatwiej rozmawiać nawet z tymi, którzy kiedyś potraktowali nas z oziębłą niechęcią. Jednak ci, którzy nie mają doświadczenia płacą "frycowe".  
    • W bieli, w bdb cenach mamy Velodyne Impact X do sprawdzenia  
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...