-
Ostatnie posty
-
Przez Jacek kowal · Napisano
Dzień dobry. Witam wszystkich forumowiczów. Proszę o pomoc w doborze nowego wzmacniacza do moich polk r700 obecnie posiadam cxa81 mk2 i brakuje mi w nim basu przy cichym słuchaniu a generalnie nie słucham zbyt głośno muzyki. Muzyka jakiej słucham to praktycznie wszystko poza metalem z nastawieniem na muzykę rozrywkowa trance oraz rock. Źródłem z którego słucham jest eversolo dmp a6 gen2 i tidal. Zastanawiałem się nad vincentem sv 228 natomiast mam wątpliwości czy dobrze zgra się z r700. Dodam że na jeżdżenie na odsłuchy nie mam zbytnio czasu. Z góry dziękuję za zainteresowanie moim tematem i pomoc. -
Podobnie jak 'niewidzialny przyjaciel' 🤦♀️ Jeszcze jest taka możliwość, że inni mają to w tzw. 'głębokim poważaniu' 😁
-
Wyjeżdżałem dzisiaj z domu około 16:00 i było tak smutno i szaro a po godzinie nagle wyszło słońce i zrobił się przepiękny wieczór. Zimno ale zero wiatru, no i ten zachód słońca… Super.
-
Sorry , ale nie kumam. Rozpoznaje yamaszkę , coś co wygląda jak mój ruter i coś jak mój elektroniczny termometr domowy. Jednym słowem sprecyzuj o co chodzi.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy
-