-
Ostatnie posty
-
Przez Pawel Kloch · Napisano
Nie pamiętam, robiłem to 2 lata temu, ale nie było drogo. Mieszkam obok Starej Miłosnej, tak więc nie musiałem wysyłać sprzętu. Ludzie w serwisie są bardzo przyjaźni i fachowi, polecam ich usługi -
OK . Przepraszam za ten dziwaczny styl . Szukam oryginalnej strony z Opracowaniami tego wzmacniacza .Nie ma tej strony .Jedynie pozostały slady po wykonanych kopiach tego wzmaniacza na audiostereo . wzmacniacz nosi nazwe Knutt H Nygard to raczej dane twórcy i nazwa HDP01. To troche dziwne ze oryginalna strona twórcy tego świetnego wzmacniacza jest tak trudno osiągalna .Schemat Zachował sie w internecie . W koncu odnalazłem strone konstruktora xxx===https://andiha.no/audio/prosjekter/hodetelefonforsterker.html W Polsce ten wzmacniacz został wykonany w krótkiej serii kilkunastu sztuk .
-
Ja to wiem bo wymienialem wiele razy.Ale mój brat mial pecha i nie wyszło jak trzeba. Na szczescie dzis go dokladnie sprawdziłem i okazuje sie ze nic sie nie popsulo oprócz podswietlenia.Dziala prawidlowo.Podswietlenia mu nie naprawie.
-
Osobiście wymieniałem lampy ponad 10 razy. Ogólnie wyjąć jest łatwo gorzej jest spowrotem zamocować obudowę, dlatego zawsze lekko luzowałem przedni panel. Trzeba robić to na spokojnie bez nerwów.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy