-
Ostatnie posty
-
Ja stosunkowo niedawno dostałem fajny egzemplarz. Nie omieszkałem też o tym napisać. Lubię i wracam.
-
Jak małe ryski, to może uda się spolerować Nie takie rzeczy robi autodetailing Szkoda, że nie spytałeś o podobieństwa Wtedy mógłbym nic nie napisać. Ogółem KEFy są bardzo mocno zależne od źródła, lubią mocne wzmacniacze i w mojej opinii lekko cieplejsze pre, czy DAC R2R na starcie systemu. Bazowo są bardzo neutralne, poukładane. Przy mocnych i dokładnych wzmacniaczach nie będą wybaczać błędów. Nie mają jednak wielkiej masy w tych wokalach, do czego trzeba się przyzwyczaić. Z oceną dynamiki z AVT nie mogę się zgodzić, chyba że używali wzmacniacza z półki cenowej samych KEFów Moim zdaniem te kolumny błyszczą z mocniejszą klasą D, nawet poziomu Gato DIA-250S.
-
Hej, Mam całkiem sporą kolekcję płyt w DSD. Mam też Wiima Ponoć wiim odtwarza DSD, ale konwertuje je do pcm. Pytanie teraz czy jest sens słuchać tych plików z taką konwersją czy lepsza jakośc zapewni puszczenie tych albumów na tidal we flac czy innym masterze?Ktos testował?
-
Przez Artur Brol · Napisano
Dokladnie. @Rega najwazniejsze ze Ci odpowiada. Dopoki sie banan cieszy, gdy muzyka gra, jest zajzb...
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy