-
Ostatnie posty
-
Fajnie. Będziesz mógł sprawdzić na miernikach, ile W potrzeba do słuchania w domu.
-
Do Twoich trzeba MA 12000 a to już większy wydatek chociaż na olx wisi w super cenie. Ja biorę MA7200.
-
Zaintrygowałeś mnie tym Makiem. Ciekawe jak by go ożenić z moimi?
-
Kogo ? Sorry nie mogłem się powstrzymać. Marcin , masz rację , może to nie moja argumentacja , ale masz. To pieprzenie o głosach staje się nudne. A jak coś jest nudne, to nie wzbudza emocji. A tam gdzie nie ma emocji, nie ma poparcia. Tak to działa w świecie pozbawionym ideologii. pis jest mistrzem wywoływania emocji i ....ma wyniki. Obserwowałem ostatnią tragedię , facet zabił dwoje członków rodziny. O ofiarach , traumie rodziny mówiło się pierwszego dnia. A potem całą uwagę przekierowano na złapią go , czy nie. Ile jednostek bierze udział , jakie , czy ukrywa się w lesie , czy za granicą , kurna normalnie czekałem na zakłady. Ale jak w grę wchodzi przestępstwo dokonane przez obcokrajowca , np. Kolumbijczyków , to już inna para kaloszy. Tutaj skupiamy się na ofiarach ich krzywdzie , obrażeniach , stratach ..... No i pojawia się żądza zemsty na całym narodzie . Takim społeczeństwem jesteśmy. O wiele łatwiej rozbudzić nienawiść , niż współczucie.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy