Skocz do zawartości

• Ostatnie posty

• Tyle tylko, że wzmacniacz masz w słuchawkach. Tak że ten 🤔
    • Zintegrowany wzmacniacz w słuchawkach bluetoth niekiedy brzmi lepiej niż drogie, duże sprzęty ... Na moich Redmi Buds 6 Lite daje rade, charakterystyczne ciepełko w górnych pasmach... Tylko musisz ustawić dobrą jakość (na spotify jest opcja ustawienia jakości dźwięku na Wysoką)... porównywałem z HD650 kolegi i nie słychać różnicy... no może xiaomi minimalnie lepsze
    • No, właśnie, co, do pokoju, to 100% racji, ale, co do większego wpływu głośników, nad wzmacniaczem, i odwrotnie, to i tu na tym forum, głosy przeciwne się równoważą.  Logistycznie, jest mi prościej najpierw jednak sprawdzić wpływ wzmacniacza. Co, do innych propozycji, fajnie, by grał wzmacniacz MF, miałem, go u siebie, (MF m2si), ale, pomijając inne mankamenty, to niestety absolutnie nie radził sobie z gęstymi, szybkimi dołami, w utworach, więc odpadł, a szkoda bo ogólna barwa fajna. stereofonia szeroka, (względem A5tki),  no i te warstwy sceny już się wyodrębniały, (to może pokój jednak trochę daje radę, choć nie ma w nim, żadnych fachowych adaptacji akustycznych). Pewnie, do MF, nie te kolumny - przypomnę,  (MA Bronze 6), no ale wszystkiego wymieniać nie chcę / nie jestem w stanie, zwłaszcza na raz. To, jak wspomniałem, najpierw ewentualna próba ze wzmacniaczem.
    • Jedyne wyjście, to choroba Hołowni i zawieszenie Zgromadzenia Narodowego przez Czarzastego. https://archiwum.tvn24.pl/magazyn-tvn24/82/tvn24.pl/magazyn-tvn24/macierewicz-ufa-mu-bardziej-niz-misiewiczowi-odslaniamy-tajemnice-pana-kazimierza%2C82%2C1665.html „To dzięki profesjonalizmowi i poświęceniu kapitana Kazimierza Bartosika, który wziął na siebie skutki uderzenia minister obrony narodowej nie poniósł żadnych obrażeń podczas wypadku spowodowanego przez inny samochód.” ROTFL 🤣 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...