-
Ostatnie posty
-
Pograłem dwa dni z Bowersa i właśnie przeskoczyłem na ATC. Jednak ja nie lubię, gdy wysokie tony odrywają mnie od słuchania całej reszty, gdy najbardziej angażuje i na pierwszy plan wysuwa się wysokotonowy detal i jasność. Przejście z Bowersa na ATC to jak słuchanie muzyki na żywo w pomieszczeniu, gdzie jest bardzo jasno i reflektory oślepiają wzrok na mroczny, monumentalny kościół nocą z delikatnie tylko punktowo palącymi się na czerwono lampionami. Zupełnie inny klimat, jakaś tajemniczość, głębia, spójność. Nie dla mnie te Bowersowe halogeny nawet jak to jest efektowne na pierwszy rzut ucha detalem. Im dłużej się tego słucha tym bardziej dochodzi się do przekonania, że to sztuczne, nienaturalne granie, za sztywne i za jasne.
-
Cześć , moje pytanko to czy potrzebny jest wzmacniacz do tych słuchawek bo jeśli tak to szukałbym czegoś taniego . Na internecie jest mnóstwo opini odnośnie wymagań , nie mam pojęcia jaką mam kartę dźwiękową , ponieważ to integra z płyty B450 DS3H V2 więc prosił bym o pomoc.
-
Nie chcecie Maka to nie będzie Maka. Nic na siłę.
-
Hej. Bali powiadasz? Byłem dziś w tym oszukanym tworze w Dolinie Charlotty Jak dla mnie straszny kicz i fajans. Wejściówki tanie nie są, a sporo atrakcji jest jeszcze zamkniętych. Zwiedzania na 15 minut. Plus za ciekawe pokazy tańców i muzyki indonezyjskiej. Na pocieszenie udało mi się upolować fajnego DeLoreana
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy