-
Ostatnie posty
-
Wszystko fajnie, ale jak pisałem na wstępie cały parter jest świeżo po gruntownym remoncie, w tym również wymianie oświetlenia, więc nie do zrealizowania. O taśmach też czytałem, lecz są nie do zastosowania u mnie, bo ściany to nie tylko gładzie, ale akurat te najbardziej mnie intersujące to różne nierówne struktury na których takiej taśmy nie ukryjesz, nie mówiąc o zamalowaniu. Ze względów estetycznych rozwiązania na tynkowe nie wchodzą w grę również. Sam kombinowałem na różne sposoby jak te kable puścić, ale sensownego i akceptowalnego wyjścia nie ma. Za późno pomyślałem o zmianie, rok temu mogłem zrobić wszystko a teraz jest jak jest. Dlatego tylko upfiring jest w tej sytuacji jedynym rozwiązaniem, więc będę wdzięczny za ewentualne uwagi co do wybranego przeze mnie sprzętu.
-
Jakoś bardziej mi leży Chick Corea w wersji elektronicznej - mam wrazenie, że to jego środowisko naturalne. Ta sama seria wydawnicza pod szyldem Universal Music 2025 UHQCD made in Japan (choć w oryginale każda plyta wydawana przez różne wytwórnie: Solid State i Polydor).
-
Jak będziesz na odsłuchu, to czemu nie spróbować? Są chyba jeszcze w podobnej cenie F1-5 z jeszcze wyższej półki, ale tu raczej musiałbyś się podeprzeć jakimś subwooferem.
-
Zawsze można zrobić sobie szynę oświetleniową i "przy okazji" wykorzystać ją na zamocowanie głośników
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy
-