-
Ostatnie posty
-
Przez marcinmarcin · Napisano
Nie mówiłbym hop. Zdesperowany jest gotów podpalić kraj. Do tego już ogłosił ze porządek na granicy zrobi nie przez powstrzymanie niemców, tylko przez rozwalenie patroli obywatelskich które nagłaśniają skandaliczny proceder, który dla mnie jest pogwałceniem interesów Polski w imię czego? Wsparcia niemców w porządkach naszym kosztem? Mam nadzieję ze juz każdy wyborca i referendysta kao widzi co sobie wybrał... przerażenie bierze tylko ze mnóstwo uśmiechniętych wiedzę czerpie z mediów kao -
Gruby sprzęt, ale zapomniałem dodać informacje o budżecie <= 2000zł.
-
Dobrze, że to wkleiłeś, bo ładnie widać argumenty obu stron. Każdy odczyta to, jak zechce. Hołownia oczywiście nie jest tu bezstronny, ale moim zdaniem ma rację. Ile można ciągnąć tę wyborczą szopkę? Wszyscy pamiętamy, co powiedział Churchill o demokracji. Zgadzam się z kilkoma przedmówcami: ogłoszenie o debacie już nieaktualne - temat do zamknięcia.
-
Przez Top Hi-Fi & Video Design · Napisano
Jeśli ma być z "jednej parafii" to rozejrzyj się za Marantzem. Ale jeśli wizerunek nie będzie dla Ciebie problematyczny, to proponuję skulić uwagę ma adekwatnej klasie tego wzmacniacza, Rotela RCD1572mk2 https://www.tophifi.pl/stereo/odtwarzacze-cd-sacd/rotel-rcd-1572-mkii.html
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy