-
Ostatnie posty
-
Czyli jedyną słuszną drogą upgradu jest wkładka MC. Mam w tej chwili budżetowe wkładki, popularna Audio Technica VM95E i klasyczny Shure M95ED. Obie eliptyczne, Shure mocno już zajechany i szukam zamiennika. Oryginały są trudno dostępne, pewnie będzie to nude eliptical od Jico. Nie mam pre- MC w swoim wzmacniaczu, i nigdy wkładki MC nie miąłem. Czy jest sens wkładek MC High Output? Tzn. czy takie podbicie to nie degraduje dzwieku?
-
Przepraszam, mogłem źle zrozumieć. Przeczytałem Twoją wypowiedź jeszcze raz. Masz rację , poziom życia wzrósł , stać nas na dobra o których trzydzieści lat temu mogłem tylko marzyć. Martwi mnie jedynie to , że w coraz mniejszym procencie te dobra są produkowane w naszym kraju. Zapala mi się po prostu lampka , że na moich zakupach nie zarabia mój rodak tylko wzmacniam obcą gospodarkę.
-
Dzięki za poradę ale już dalej nie szukam. Przynajmniej na razie. Po prostu miałem do czynienia z kablem, to o nim napisałem.
-
Zgodnie z sugestią @Kraft część wpisów nie związanych z tematem przeniosłem do wątku Ring Pozdrawiam. M
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy