-
Ostatnie posty
-
Poniżej plik z pomiarem REW przed i po zamontowaniu chmury. Oczywiście pomiary wykresy itd... ale i tak najważniejszy jest ostateczny odsłuch bo to on powoduje czy jesteśmy zadowoleni z tego co słyszymy. Potrafię doprowadzić bass do lini prostej ale co z tego jak takie granie nie sprawia mi przyjemności. wykres pomaga bo potrafi nakierować, ale ślepo w niego nie wierzę zresztą tak samo podchodzę do pomiarów. Potrafią się bardzo różnić w szczególności w wysokich tonach nie zmieniając absolutnie nic w pokoju nagle wysokie znikają o 3db w mojej ocenie to nie jest normalne dlatego do pomiarów podchodzę z chłodną głową. Oczywiście nie mam profesjonalnego sprzętu do pomiarów mikrofon to umik 1 jednak mimo wszystko cieszę się , że go mam Lamele.mdat
-
Przez modelarz01 · Napisano
oczywiście. Ale nie wklejam na ślepo. Tylko jak jestem przekonany i sam używam wspomnianego sprzętu -
Burz-już nie popracują, bo świeżak zaliczył zgon forumowy! Pozdrawiam
-
@BlaBla skrobniesz parę zdań o brzmieniu transport z dac (Denon DCD-3000NE) + pre lampowe (WBA?) VS transport (Atoll XX?) + DAC z pre (Teac UD-507)
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy