Skocz do zawartości

• Ostatnie posty

• Ja mam "blokadę" na TVN, GW, Radio Zet, RP, WP_pl, Onet_pl i wiele wiele innych  Jestem Polakiem, to nie dla mnie media.
    • Niestety założyłem jakiś czas temu blokadę rodzinną na Cejrowskiego Powód. Nawet nie poglądy polityczne , bo każdy może mieć jakie chce , ale z powodu zwykłego chamstwa , nietolerancji , prymitywizmu. 
    • Pewnie, że tak to oczywiste. Co więcej, lewactwo go nienawidzi. Wiadomo. Co więcej Polska jest podzielona - wy macie swoje autorytety, my swoje.   Ja już to pisałem, antenę generalnie trzeba u siebie przetestować. Przykładowo z antenami DVB-T bardzo trudno jest coś polecić, bowiem odbiór zależy od wielu czynników i to co się u jednej osoby sprawdza, nie sprawdza się u innych. Jakbym "reklamował" Wasze Radio ZET, też byś protestował?
    • Ale właśnie je nachalnie reklamujesz. Naprawdę tego nie rozumiesz? Chciałem tylko dodać, żebyś przyjął do wiadomości, że dla wielu ludzi Cejrowski nie jest żadnym autorytetem. Ja np. uważam go za religijnego i politycznego oszołoma, a do tego mitomana i bufona. Podobnie z radiem WNET, to dla mnie stacja alt- prawicowa, która obiektywizmem i merytorycznością ma niewiele wspólnego. To by było na tyle, w ramach prawa do riposty. Jeżeli wciąż chcesz publikować manifesty nt swojego światopoglądu, załóż sobie inny wątek.  
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...