-
Ostatnie posty
-
Przez MartinoMartinossssMa · Napisano
Rozumiem, że używka. Tu raczej musiałbyś osobiście ocenić jak to gra i w jakim jest stanie. Ja 2 miesiące temu kupiłem za 450zł oryginalny w pełni sprawny zestaw Yamaha Pianocraft 810 z głośnikami wiec wszystko jest możliwe. -
Rozumiem. Bardzo czekam na Twoje wrażenia co do samego brzmienia. Wolę zagrać bezpiecznie i kupić 105 AER ale… czekam na Twój opis brzmienia 109.
-
Może się okazać, iż one wszystkie są śliczne tylko na fotkach, jak wszystko w necie... 😉. Meze 109 to śliczności, a w realu jakoś to inaczej wygląda... Szlachetne drzewo orzechowe obrabiane 45 dni... wygląda jednak jak tani plastik. Słowo - gdybym nie wiedział, że to drewno, nie wpadłbym na to. Ma miejsce chyba jakaś fetyszyzacja planarów, tak jakby były gwarancją najlepszego brzmienia. No może tak - ale nie dla mnie. Po przygodzie z Audeze wracam definitywnie do dynamików ale czy kolejnymi będą Meze 109 to nie wiem.
-
Nie Direct. Taki który użyje natywnego kodeka dla materiału, pewnie Auto albo podobnie. Przez "dodawał coś od siebie miałem na myśli jakiekolwiek upmixery albo wierualizatort Atmos np.".
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy