-
Ostatnie posty
-
Twoja reakcja jest na wskroś słuszna. Tak trzeba. W naszym kraju reakcja kojarzy się z " kablowaniem" , a to przez społeczeństwo jest niemile widziane. Jesteśmy na wczesnym etapie odkręcania tejże mentalności. Może dzięki temu parę osób przeżyje ,nie rozjechanych przez pijanych kierowców. których rodzinka nie zatrzymała ,gdy wsiadali podcięci po imieninach u cioci. Do Twojej wypowiedzi mam jednak jedną uwagę , tak jak piszesz / a cenię Twoją forumową działalność / nie daj się usunąć przez kogoś kto nic nie wnosi.
-
Miałem przez tydzień na odsłuchach od jednego kolegi forumowicza takiego DACA. U mnie zasilacz to klasyk na diodach. Ten na lampie jakoś tak delikatnie, gładko grał, kompletnie bez ostrości, ziarnistości. Nie wiem czy to zasługa tego prostownika lampowego, ale rzucało się to w ucho.
-
Dzięki @elektron6 i @Wito76 za pouczajacy wykład. Oczywiście nie wszystko zrozumiałem ale istotę pojmuję na tyle, by wiedzieć, że to nie czary albo jak tu mawiają audiovoodoo. Pozdrawiam.
-
U mnie też zastosowałem TOS od TAGA tyle że ciut większe 415, najpierw były 2 a w końcu 4 sztuki, zdecydowała łatwość montażu do istniejących poziomych kantówek, sufit też mam ze skosami stąd taki pomysł.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy