-
Ostatnie posty
-
Witam. Cambridge audio 81 + WiiM pro plus + Paradigm Monitor 3v3. Chciałbym przed odsłuchem poznać Wasz punkt widzenia, dotyczący doboru kolumn głośnikowych cechujących się dynamicznym dźwiękiem w zakresie średnich tonów, oraz magiczną sceną stereo. Do bluesa i rocka z powyższym budżetem rozważam: - Dynaudio Emit 30 - Monitor Audio Bronze 300 7G - Triangle Borea BR 8 - Castle Knight 5 - Pylon Audio Opal 30 Z racji Waszego doświadczenia jakie kolumny mógłbym jeszcze uwzględnić do Cambridge Audio 81?
-
Przez Artur Brol · Napisano
Dymanie sie nie skonczy, tylko kto inny bedzie dymal😁 -
@PTMC_Drone Unitra nikogo nie okrada. W jaki niby sposób? Nie ma obowiązku kupowania jej wzmacniaczy. Nie ma nawet szczególnego marketingu. W polskiej prasie recenzje „pozytywne” ale bez szału, w reklamach nikt też nie obiecuję nie wiadomo czego. Czujesz się okradziony albo znasz kogoś takiego?
-
Przez Tomasz Kluczynski · Napisano
Dla swoich użytkowników robi, od czasu do czasu. Mnie to nic nie dawało bo dopiero co przedłużyłem za 79,99euro na 5 lat, i znowu jak bym zapłacił to by mnie wyszło jeszcze drożej niż 149,99euro. Ale taka promka zawsze jest tylko dla już obecnych klientów.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy