-
Ostatnie posty
-
To jest jedyne miejsce gdzie mogą stać. Całość może być ewentualnie przesunięta delikatnie w lewą stronę, ale uzyskam max 20 cm. Idealnie nie jest. Bawiłem się ostatnio trochę Dirac i bas delikatnie się poprawił, ale po tygodniu siadłem znowu posłuchać i stwierdzam, że to chyba nie jest to co do końca chcę słyszeć.
-
Napisz może drogi Kolego jak wygląda u Ciebie sytuacja z lokalem. Może masz możliwość wstawienia zdjęcia systemu i miejsca odsłuchowego, jak wygląda sytuacja z adaptacją akustyczną. Fakt że Elac jest basowy i NAD też ma swój charakterek, ale można by poszukać rozwiązania tańszego niż odrazy zmieniać piec. Dziwne, a może i nie dziwne że sklep odrazy wywala propozycje sprzętową zamiast o podstawy zapytać...
-
Brakuje mi kontroli basu, mam wrażenie, że NAD średnio panuję nad nim. Odnoszę też wrażenie, że średnica jest trochę wycofana. Do góry raczej nie mam zastrzeżeń. Cena w okolicach NAD'a, ale jak będzie warto mogę dołożyć. A co myślicie o Musical Fidelity M6si + jakiś streamer? Macie wygrzane Elac'i na miejscu czy muszę brać swoje kolumny?
-
A zawieszenie ich całkiem z sufitu nie wchodzi w grę? Widziałem takie instalacje, gdzie surround zwisał z sufitu na takiej przedłużce
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy