-
Ostatnie posty
-
Pamiętaj że różnice w opisach często są subtelne. Spróbuj trzech odmiennych wzmacniaczy: Arcam A5/A15 Rega Elex MK4 Roksan Attessa
-
Na powyższej fotce widac że potencjał sprzętu został sporo ograniczony. Nie krytykuję, czasem to są wybory na zasadzie "tak, albo w ogóle", ale dało by się wyciągnąć z tego co widać pod kino dużo więcej, po prostu daleko tu do referencji by ją dawać za przykład. Poza tym jeśli mógłbym coś zasugerować dla samej żywotności elektroniki... Opuść półkę niżej by ampli miał więcej przestrzeni nad sobą.
-
Przynajmniej zajmują Ci najmniej miejsca. Ale każde z nich mają to ,,coś,, czym różnią się od innych i w czym są najlepsze. Ja nie będę pośrodkował bo jestem zbyt leniwy. Poza tym, uważam, ze gdybym chciał kupić kolumny jakościowo uniwersalne to mogłoby zabraknąc kasy za sprzedaż mojego domu. Jeszcze nie trafiłem na kolumny, które zadowalałyby mnie w 100%. Nawet kiedy mieszkałem w Danii i dane mi było słuchać kolumn za grube setki tysiecy. Możliwe, ze mam jakąś wadę słuchu.
-
Czyli konkretnie wybór do jakich modeli uściślić
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy